Συζήτησαν εδαφικό και περουσιακό Μαυρογιάννης-Ναμί στην συνάντησή τους την Τρίτη 3/1

Συζήτησαν εδαφικό και περουσιακό Μαυρογιάννης-Ναμί στην συνάντησή τους την Τρίτη 3/1

«Καλή και ουσιαστική» ήταν η συνάντηση των δύο διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, την Τρίτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο διαπραγματευτές συζήτησαν τα κεφάλαια του εδαφικού, του περιουσιακού και της ΕΕ, και προετοίμασαν την αυριανή συνάντηση των δύο ηγετών, του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί.

Η επόμενη συνάντηση που έχει οριστεί σε επίπεδο διαπραγματευτών είναι την ερχόμενη Πέμπτη 5/1.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE