Απάντηση σε όσους τον βρίζουν έδωσε ο Νίκος Τορναρίτης - "τα παλικάρια της φακής..."

Απάντηση σε όσους τον βρίζουν έδωσε ο Νίκος Τορναρίτης - "τα παλικάρια της φακής..."

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «κλείνει τα στόματα» ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ.

Σωρεία ποικίλων αντιδράσεων προκάλεσε η επιλογή του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, κύριου Νίκου Τορναρίτη να φωτογραφηθεί στο λιμάνι της Κερύνειας και να μοιράσει ευχές στους διαδικτυακούς του – και όχι μόνο – φίλους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ανταπέδωσαν τις ευχές για ευτυχισμένο έτος, με άλλους όμως να τον κατηγορούν για «φτωχή» επιλογή χώρου φωτογράφισης.

Κάποιοι όμως δεν έμειναν στις κατηγορίες και την «επίπληξη», αλλά προχώρησαν στην εξύβριση του κυρίου Τορναρίτη, κάτι που ενόχλησε τον δεύτερο.

Έτσι με νέο, απαντητικό, μήνυμά του, με αποδέκτες τα «παλικάρια της φακής» που τον εξύβρισαν, αναφέρει ότι «δεν χαρίζουμε την Κερύνεια στην Τουρκία. Τα "παλικάρια της φακής" που με βρίζουν σε προσωπικό επίπεδο επειδή επισκέφθηκα την Κερύνεια τι έχουν να προτείνουν; Δυστυχώς πάντοτε υπήρχαν αυτοί που στο όνομα του έθνους ξεπούλησαν τον Ελληνισμό και τον οδήγησαν σε συρρίκνωση. Το είπα πολλές φορές θα το επαναλάβω και απόψε ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ για μένα σημαίνει επιστρέφω στις πόλεις μας μέχρι την ώρα της πραγματικής Ελευθερίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Νίκος Τορναρίτης ευχήθηκε χρόνια πολλά από την κατεχόμενη Κερύνεια και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις - «Είσαι λεβέντης – Πουλημένοι»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE