Σάρωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους! Τι επέλεξαν να δουν οι Κύπριοι τηλεθεατές παραμονή πρωτοχρονιάς; Ήρθαν τα πάνω-κάτω

Σάρωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους!  Τι επέλεξαν να δουν οι Κύπριοι τηλεθεατές παραμονή πρωτοχρονιάς; Ήρθαν τα πάνω-κάτω

Είναι μια μάχη την οποία όλοι οι σταθμοί θέλουν να κερδίσουν. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα που οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος είναι καρφωμένοι στις οθόνες τους και παρακολουθούν ένα από τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών.

Το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου αλλά και λίγα λεπτά μετά τον ερχομό του 2017  νικητές αναδείχθηκαν οι Χριστιάνα Αριστοτέλους και Λούης Πατσαλίδης που μας κράτησαν μια όμορφη συντροφιά και έδωσαν στον Alpha Κύπρου την πρώτη θέση με ποσοστό μεγαλύτερο από το 20%.

Συγκεκριμένα  ο ALPHA Κύπρου  έλαβε 21,4 % και ακολούθησε το ΡIK1 19.8% και το SIGMA 19,7%  Πολύ πιο πίσω το MegaOne με Ευρυπίδου –Σοφοκλέους και ποσοστό 13.9% ενώ οANT1 που επέλεξε να προβάλει τηλεπαιχνίδι έλαβε 5,5%

Σ.Σ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE