ΛΑΤΣΙΑ: Συνελήφθη νεαρός οδηγός λιώμα στο ποτό και λίγο πριν απογειωθεί στον αυτοκινητόδρομο

ΛΑΤΣΙΑ: Συνελήφθη νεαρός οδηγός λιώμα στο ποτό και λίγο πριν απογειωθεί στον αυτοκινητόδρομο

Ασύλληπτη η ταχύτητα με την οποία έτρεχε νεαρός στον αυτοκινητόδρομο ο οποίος ήταν και πιωμένος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς 1/1/2017 μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 191 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ.

Ακολούθως, ο 21χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 102μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο όριο και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Σε τελική εξέταση αλκοόλης στην οποία υποβλήθηκε δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής.

Στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE