Ιερέας στη Πάφο άνοιξε την εκκλησία και εντόπισε πυρομαχικά!

Ιερέας στη Πάφο άνοιξε την εκκλησία και εντόπισε πυρομαχικά!

Ιερέας στη Πάφο εντόπισε πυρομαχικά σε αποθηκευτικό χώρο, δίπλα από το παγκάρι και τα παρέδωσε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εν λόγω πυρομαχικά είναι αυτά που εκλάπησαν από εθνοφρουρό την Κυριακή (18/12) από την αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου.

Η Αστυνομία τα παρέλαβε και θα τα αποστείλει στο αρχηγείο για επιστημονικές εξετάσεις. Πρόκειται για τον ιερέα της εκκλησίας Αγίας Βρυαίνης στα Μαντρία ο οποίος εντόπισε τα πυρομαχικά γύρω στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (31/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΦΟΣ - ΚΛΟΠΗ ΓΕΜΙΣΤΗΡΩΝ: «Έφοδος, κατέβα κάτω– Εν σας ξέρω, φύετε» - Ο ισχυρισμός του εθνοφρουρού για τα όσα έγιναν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.