LIKE ONLINE

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Μέθυσε και συνουσιάστηκε με χιονάνθρωπο! Έπαθε κρυοπαγήματα στο ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Μέθυσε και συνουσιάστηκε με χιονάνθρωπο! Έπαθε κρυοπαγήματα στο ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας 64χρονος από το Κεμπέκ του Καναδά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρυοπαγήματα σε ευαίσθητο σημείο, καθώς όπως είπε στους γιατρούς μέθυσε κι έκανε sex με έναν χιονάνθρωπο!

Ο Κένεθ Γκιλέσπι είναι γνωστός στην περιοχή του ως μέθυσος και κλοσάρ τύπος, αλλά την τελευταία του αυτή περιπέτεια κανείς δεν την περίμενε.

Περαστικοί τον βρήκαν λιπόθυμο πάνω σε ένα σωρό σκουπιδιών και αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του μορίου του.

«Τα κρυοπαγήματα στο σημείο αυτό μπορεί σε κάποιους να φαίνονται αστεία, αλλά είναι πολύ σοβαρά. Μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση και γάγγραινα και δυστυχώς αυτό οδήγησε και στον ακρωτηριασμό του μορίου του κυρίου Γκιλέσπι. Είναι πολύ λυπηρό», είπε ο γιατρός που τον περιέθαλψε.

Πάντως, οι γείτονες του 64χρονου είναι έξαλλοι μετά το τελευταίο του κατόρθωμα και απειλούν να ζητήσουν τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.

«Αρκετοί άνθρωποι είναι εξοργισμένοι μαζί του γι’ αυτό που έκανε στον χιονάνθρωπο του παιδιού. Άφησε μια στοίβα από άδεια μπουκάλια, έναν κατεστραμμένο χιονάνθρωπο και το παγωμένο σπέρμα του στη μέση του δρόμου», δήλωσε ένας από τους γείτονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος, φέρεται να αναρρώνει σε φιλικό σπίτι που βρίσκεται σε γειτονική πόλη. Μάλιστα σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μεξικό και να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του πέους του. 

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top