Χ. Φωκαίδης: Η Κυβέρνηση θα μείνει αρωγός και συμπαραστάτης στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Χ. Φωκαίδης: Η Κυβέρνηση θα μείνει αρωγός και συμπαραστάτης στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση θα μείνει αρωγός και συμπαραστάτης στο θεάρεστο έργο που επιτελεί το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ έδωσε το πρωί ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαίδης.

Ο Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στο πλαίσιο εκδήλωσης για την πρωτοχρονιά. Στην ομιλία τους ανέφερε το Μέλαθρον στεγάζει τη φροντίδα τη περίθαλψη για το συνάνθρωπο μέσα από την οραματική πρωτοβουλία των Αγωνιστών με πρωτεργάτη τον Ανδρέα Αγγελόπουλο.

«Μέσα από την πολυσχιδή του δράση το πρότυπο ίδρυμα προσφέρει πραγματικά αυτό που χρειάζεται κάθε κοινωνία", σημείωσε ο Υπουργός ενώ διαβεβαίωσε πως η Κυβέρνηση θα μείνει αρωγός και συμπαραστάτης στο θεάρεστο έργο που επιτελείται.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε δίπλα σας ώστε να ενισχύσαμε το έργο του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ. Ο κ. Φωκαίδης ευχήθηκε καλή χρονιά και η νέα χρονιά να φέρει τη λύτρωση για την πατρίδα μας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΔΣ του ιδρύματος Παναγιώτης Θεοφάνης ανέφερε ότι το Μέλαθρον τρέφει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στο έργο που επιτελεί το Υπουργείο Άμυνας αλλά και η Εθνική φρουρά και σημείωσε πως οι εγκαταστάσεις του ιδρύματος είναι στη διάθεση της ΕΦ.

Ο Υπουργός Άμυνας πρόσφερε στο ίδρυμα το έμβλημα της Εθνικής Φρουράς και μια τηλεόραση για τις ανάγκες των της στέγης ενηλίκων.

Η ΣΜΕΦ τραγούδησε τα κάλαντα ενώ ακολούθησε κοπή της βασιλόπιτας.

Απο ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE