Νεκρός 76χρονος άνδρας λόγω του καιρού – Ξήλωσε πόρτα ο άνεμος και τον καταπλάκωσε

Νεκρός 76χρονος άνδρας λόγω του καιρού – Ξήλωσε πόρτα ο άνεμος και τον καταπλάκωσε

Έχασε τη ζωή του 76χρονος άνδρας όταν πόρτα αποκόπηκε από τη θέση της και τον καταπλάκωσε.

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας στην Κομοτηνή, όταν καταπλακώθηκε από πόρτα που απέκοψαν ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Ο άνδρας, που διατηρούσε επιχείρηση κρεάτων στο 14ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κομοτηνής-Ιάσμου, ανασύρθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης 29/12.

Οι πληροφορίες των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, αναφέρουν ότι η κεντρική πόρτα της επιχείρησης αποκόπηκε από τη δύναμη του αέρα με αποτέλεσμα το θανατηφόρο κτύπημα στον άνδρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε αμέσως στη σκηνή για να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο όμως ήταν πολύ αργά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE