ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε η μάνα των μικροσκοπικών τρίδυμων κοριτσιών που χαρακτηρίστηκαν Χριστουγεννιάτικο θαύμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε η μάνα των μικροσκοπικών τρίδυμων κοριτσιών που χαρακτηρίστηκαν  Χριστουγεννιάτικο θαύμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαιρόταν για τα Χριστούγεννα η μητέρα των μικροσκοπικών τριδύμων που είχαν απασχολήσει την Αγγλία και η επιβίωση των οποίων είχε χαρακτηριστεί ως... χριστουγεννιάτικο θαύμα.

Ωστόσο, η μοίρα της επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι...

Ο λόγος για την 39χρονη Ρέιτσελ Παρκ, η οποία -όπως διαβάζουμε στην Mirror- απεβίωσε αιφνιδίως την Πέμπτη (29/12) στο σπίτι της στο Bransty του Whitehaven.

«Η μητέρα των μικροσκοπικών τριδύμων πέθανε ξαφνικα στο σπίτι μετά που πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα με τα παιδιά της», σημειώνει η ιστοσελίδα της γνωστής εφημερίδας.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται και τα ακόλουθα: «Η Ρέιτσελ Παρκ και ο σύζυγός της είχαν υποδεχθεί τα παιδιά ως Χριστουγεννιάτικα θαύματα, μετά που τους δόθηκε εξιτήριο για πρώτη φορά 10 μήνες μετά την πρόωρη γέννησή τους. 

Αλλά έγινε γνωστό σήμερα (την Πέμπτη 29/12) ότι η Ρέιτσελ πέθανε αιφνιδίως, μετά τον ενθουσιασμό που είχε εκφράσει για τα Χριστούγεννα. 

Μια εφαρμογή στο Facebook έχει ήδη ετοιμαστεί για να βοηθηθεί ο σύζυγός της Στίβεν να μεγαλώσει τις κόρες τους.

Η Αστυνομία έχει περιγράψει τον θάνατο της Ρέιτσελ ως ‘ανεξήγητο, αλλά χωρίς υπόνοιες για κάτι ύποπτο’, μετέδωσε το BBC.

Το συνολικό βάρος των τριδύμωνήταν 2,3 κιλά – τρεις μικροσκοπικές αδελφούλες που ζύγιζαν συνολικά μαζί όσο ένα νεογνό μόνο του.

Γεννημένες 14 εβδομάδες νωρίτερα, οι τρίδυμες Πόπι, Μόλι και Έβελιν, πάλεψαν για τις ζωές τους στο νοσοκομείο για τους πρώτους δυο μήνες». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top