Αναστάτωση στην Έγκωμη! Παιδάκι κλειδώθηκε εντός αυτοκινήτου – Δηλώσεις Ανδρέα Κεττή

Αναστάτωση στην Έγκωμη! Παιδάκι κλειδώθηκε εντός αυτοκινήτου – Δηλώσεις Ανδρέα Κεττή

Στιγμές αγωνίας πέρασε μητέρα και γιαγιά ενός μικρού μωρού στην Έγκωμη όταν αυτό κλειδώθηκε κατά λάθος στο αυτοκίνητο με τα κλειδιά να βρίσκονται εντός του οχήματος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκ. Τύπου της Πυροσβεστικής στο ThemaOnline Αντρέα Κεττή:

«H Υπηρεσία κλήθηκε γύρω στις 12:20 μ.μ να απεγκλωβίσει ένα μωρό που ήταν κλειδωμένο σε όχημα έξω από ζαχαροπλαστείο στην Έγκωμη. Όταν διαπιστώθηκε ότι τα κλειδιά του οχήματος ήταν εντός του αυτοκινήτου, τότε στην παρουσία της μητέρας, οι άντρες της Πυροσβεστικής έσπασαν το παράθυρο και απεγκλώβισαν με ασφάλεια και χωρίς τραυματισμούς το παιδάκι».

Αυτό που πιστεύετε είναι ότι το αυτοκίνητο κλείδωσε αυτόματα πριν προλάβει η μητέρα να το βγάλει έξω απ’ αυτό. 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.