Νέα ανατροπή για την Τζώρτζια Παναγή - Τι αποφασίστηκε για την Κύπρια παρουσιάστρια

Νέα ανατροπή για την Τζώρτζια Παναγή - Τι αποφασίστηκε για την Κύπρια παρουσιάστρια

Μπόρα ήταν και πέρασε, όπως φαίνεται για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους».

Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε κάποιες αλλαγές στην απογευματινή εκπομπή του Alpha όσον αφορά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Παναγή δεν έβγαινε από την αρχή της εκπομπής αλλά μετά την ενότητα του σχολιαστικού, τη θέση της πήρε ο Γιώργος Δάσκαλος – μέλος των «Δέστε τους» και συνεργάτης της εκπομπής στο «Ξαναδέστε τους» -.

Οι πληροφορίες ήθελαν την ομάδα της εκπομπής να μεγαλώνει και οι τέσσερις να γίνονται πέντε. Φαίνεται όμως πως κάτι τέτοιο δε θα πραγματοποιηθεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τελικά να μην αλλάξουν κάτι στην αρχική σύνθεση της εκπομπής.

Έτσι, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η Κύπρια παρουσιάστρια επανήλθε στη θέση της και ο Γιώργος Δάσκαλος πέρασε ξανά στην συντακτική ομάδα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE