Τηλεκάρτες στους φυλακισμένους μοίρασε ο Πρόεδρος της Βουλής

Τηλεκάρτες στους φυλακισμένους μοίρασε ο Πρόεδρος της Βουλής

Από μια κάρτα τηλεφώνου «για να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους» αυτή την περίοδο των γιορτών, μοίρασε στους τρόφιμους των Κεντρικών Φυλακών ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επισκέφτηκε σήμερα τις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του εξήγησε ότι προτίμησε να προσφέρει στους φυλακισμένους κάρτες τηλεφώνου αντί ευχετήριες κάρτες, έτσι ώστε να μπορέσουν την Πρωτοχρονιά να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους, ιδιαίτερα αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, όπως είπε.

Ερωτηθείς κατά πόσο συζήτησε με τη Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους και άλλα θέματα που αφορούν τις φυλακές, ο κ. Συλλούρης απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι είχε συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν με τη Διευθύντρια των Φυλακών τέτοια θέματα και πρόσθεσε ότι το γραφείο του και η Βουλή είναι πάντα ανοικτή για όποια ζητήματα αφορούν το σωφρονιστικό σύστημα, το οποίο, όπως σημείωσε, «βελτιώνεται και πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Καθόλου παρεμβατικός, αλλά συμβουλευτικός ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου»

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Καθόλου παρεμβατικός, αλλά συμβουλευτικός ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου»

Καθόλου παρεμβατικός αλλά συμβουλευτικός και υποστηρικτικός θα είναι ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE