ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Φωτιά σε πολυτελές όχημα διευθυντή εταιρείας – «Δεν έχω διαφορές με κανέναν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Φωτιά σε πολυτελές όχημα διευθυντή εταιρείας – «Δεν έχω διαφορές με κανέναν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυτελές όχημα που ήταν σταθμευμένο στο δρόμο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη, ξημερώματα της Πέμπτης (28/12), στο Στρόβολο.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 4:06 τα ξημερώματα μαζί με το ΤΑΕ Λευκωσίας στη σκηνή.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ύψους 15.000 ευρώ. Από τις έρευνες που έχουν διενεργηθεί μέχρι στιγμής δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κακόβουλης ενέργειας.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος ο οποίος είναι διευθυντής εταιρείας που ασχολείται με προϊόντα προσωπικής φροντίδας δήλωσε στην Αστυνομία ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του δεν έχουν διαφορές με κανέναν.

Η πυροσβεστική έχει περισυλλέξει συγκεκριμένα τεκμήρια τα οποία έχουν παραδοθεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας και αναμένονται τα αποτελέσματα ώστε να εξακριβωθεί και επιστημονικά εάν πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Φωτογραφία: Χρίστος Ζαμπακίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE