Oδικό δίκτυο: Οι δρόμοι που είναι ανοικτοί για το Τρόοδος μόνο με 4 x 4 και αντιολισθητικές

Oδικό δίκτυο: Οι δρόμοι που είναι ανοικτοί για το Τρόοδος μόνο με 4 x 4 και αντιολισθητικές

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση η κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών διαμορφώνεται ως ακολούθως.

Επαρχία Λεμεσού:

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Επίσης, στην περιοχή Τροόδους οι δρόμοι είναι ολισθηροί λόγω παγετού.

Επαρχία Μόρφου:

Οι ακόλουθοι δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς:

• Κακοπετριάς – Καρβουνά

• Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά

• Πεδουλά – Προδρόμου

• Προδρόμου – Τροόδους

• Λεμίθου - Προδρόμου

Επίσης, ο δρόμος Σπηλιών – Λαγουδερών, συνεχίζει να είναι κλειστός λόγω κατολίσθησης πετρών και όγκου χώματος.

Να σημειωθεί ότι λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν συνεχείς μεταβολές έχει ως αποτέλεσμα να διαμορφώνεται συνεχώς και η κατάσταση στο οδικό δίκτυο. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτας πορείας των οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE