Στην κατάψυξη για τα καλά η Κύπρος – Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Στην κατάψυξη για τα καλά η Κύπρος – Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Η χαµηλή πίεση, που καλύπτει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε αλλά χαµηλή πίεση θα επηρεάσει την περιοχή από το βράδυ της Τετάρτης 28/12.

Το απόγευµα της Τρίτης 27/12 αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, ενώ στα ορεινά τοπικά χιόνι ή χιονόνερο. Θα υπάρχουν όµως και περιοχές µε κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ της Τρίτης 28/12  ο καιρός θα καταστεί σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά αρχικά, στα δυτικά, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 2 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 7 στα δυτικά, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και στους πλην 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στα ορεινά, τα ηµιορεινά και αργότερα πιθανό και σε κάποιες πεδινές περιοχές, θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη 28/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι συννεφιασµένος. Σταδιακά θα παρατηρηθεί γενική αύξηση των νεφώσεων, µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών ή ελαφράς χιονόπτωσης στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι δυτικοί, αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα µέτριοι και στα προσήνεµα ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και στα δυτικά µέχρι ταραγµένη, αλλά το απόγευµα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη 29/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Από το µεσηµέρι και µετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, καθώς και χιόνια, τοπικά στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Παρασκευή 30/12ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω πτώση.

Το Σάββατο 31/12  παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά και τα ηµιορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE