Χάθηκε γυναίκα ενώ έκανε σκι στο Τρόοδος – Ώρες αγωνίας για τον σύζυγο της

Χάθηκε γυναίκα ενώ έκανε σκι στο Τρόοδος – Ώρες αγωνίας για τον σύζυγο της

Ώρες αγωνίας πέρασαν οι οικείοι 40χρονης γυναίκας η οποία χάθηκε στο Τρόοδος ενώ έκανε σκι.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη Ουκρανή μόνιμος κάτοικος Κύπρου χάθηκε για 2 ώρες και 45 λεπτά θέτοντας σε συναγερμό την Αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία του συζύγου της που έγινε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας (26/12).

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν και γύρω στις 18:45 εντοπίστηκε από μέλος της δύναμης κάτω από την χιονίστρα Τροόδους σε κατάσταση σοκ!

Ο εν λόγω αστυνομικός επιβίβασε την γυναίκα η οποία είχε υποστεί υποθερμία στο χιονοδρομικό όχημα και μετέφερε με ασφάλεια στο χιονοδρομικό κέντρο και τον σύζυγο της.

Η ίδια δήλωσε πως αισθανόταν καλά και αρνήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE