Συναγερμός στη Μόσχα! Εκκενώνουν το μετρό λόγω απειλής για βόμβα

Συναγερμός στη Μόσχα! Εκκενώνουν το μετρό λόγω απειλής για βόμβα

Η αστυνομία της Μόσχας προχωρά στην απομάκρυνση επιβατών κι εργαζομένων από τρεις σιδηροδρομικούς σταθμούς μετά από αλλεπάλληλα ανώνυμα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας.

Μέχρι και 3.000 άτομα απομακρύνονται αυτή την ώρα για λόγους ασφαλείας από τους σταθμούς Καζάνσκι και Λενινγκράντσκι, σύμφωνα με πηγή του RIA Novosti. Εκκενώθηκε και ο σταθμός στο Γιαροσλάφσκι. 

«Οι τηλεφωνικές προειδοποιήσεις για βόμβα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Kazansky και Leningradsky οδήγησαν στην εκκένωση χιλιάδων ανθρώπων από την περιοχή. Επιπλέον 750 άτομα απομακρύνθηκαν από το σταθμό Yaroslavsky. Περιμένουμε ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά», είπε η πηγή, σύμφωνα με το Sputnik.

Οι τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και εξυπηρετούν χιλιάδες πολίτες κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE