Θύμα εμπρησμού πασίγνωστος κομμωτής – Επαγγελματικές διαφορές βλέπει το ΤΑΕ Λεμεσού πίσω από τον εμπρησμό

Θύμα εμπρησμού πασίγνωστος κομμωτής – Επαγγελματικές διαφορές βλέπει το ΤΑΕ Λεμεσού πίσω από τον εμπρησμό

Θύμα εμπρησμού έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/12, πασίγνωστος κομμωτής.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες από την Αστυνομία έκαναν λόγω για φωτιά από βραχυκύκλωμα, ωστόσο μετά από ενδελεχείς έρευνες εντός του κομμωτηρίου εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα εξόδου κίνδυνου και αφού περιέλουσαν το χώρο με εύφλεκτη ύλη, έβαλαν φωτιά στο κομμωτήριο.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια από την σκηνή ενώ όπως μας αναφέρθηκε πίσω από τον εμπρησμό φαίνεται να κρύβονται επαγγελματικές διαφορές.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για κομμωτήριο που βρίσκεται στην Οδό Πέτρου Τσίρου στην Λεμεσό και ανήκει σε πασίγνωστο νεαρό Κύπριο κομμωτή.

Διαβάστε ακόμη

Φωτιά σε γνωστό κομμωτήριο της Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE