Προσοχή: Σε αυτούς τους δρόμους χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες – Έπεσαν και βράχοι

Προσοχή: Σε αυτούς τους δρόμους χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες – Έπεσαν και βράχοι

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα.

Η  κατάσταση στο οδικό δίκτυο διαμορφώνεται ως ακολούθως: 

Δρόμοι ανοικτοί για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες:

Επαρχία Λεμεσού
Πλατρών – Τροόδους
Προδρόμου – Τροόδους 
Καρβουνά – Τροόδους

Επίσης, σε πολλά σημεία των δρόμων στα ορεινά πιθανό να υπάρχει ολισθηρότητα λόγω παγετού, ενώ στον δρόμο Προδρόμου – Πλατρών στο ύψος του Μοναστηρίου Τροοδίτισσας, υπάρχει κατολίσθηση βράχων. 

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE