Μητέρα χτύπησε και δάγκωσε τα παιδιά της επειδή άνοιξαν νωρίτερα τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους

Μητέρα χτύπησε και δάγκωσε τα παιδιά της επειδή άνοιξαν νωρίτερα τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους

Μητέρα από την Ιντιάνα κατηγορείται πως χτύπησε τα δυο μικρά παιδιά της και μάλιστα δάγκωσε το ένα επειδή άνοιξαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Η 36χρονη Sascha Collins αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία για το περιστατικό που έγινε, σύμφωνα με το ΒΒC, την Κυριακή στο Greenfield της Ιντιανάπολις.

Οι δυο γιοι της, ηλικίας επτά και εννέα ετών, είπαν στους αστυνομικούς πως είχαν ανοίξει τα δώρα που είχαν βρει κρυμμένα μέσα στη ντουλάπα της μητέρας τους. Εκείνη τους χτύπησε με μια ζώνη και τους πέταξε στον τοίχο, όπως περιέγραψαν.

Τις αρχές ειδοποίησε η έφηβη αδελφή των δύο αγοριών που τα βρήκε αναστατωμένα και τραυματισμένα.

«Όταν βλέπουμε τέτοια πράγματα να συμβαίνουν ραγίζει η καρδιά μας. Είναι ο παιδικός ενθουσιασμός και αυτό θέλουμε να νιώθουν, ενθουσιασμό για τα Χριστούγεννα» δήλωσε ο Derek Towle από την αστυνομία του Greenfield.

Η μητέρα κρατείται και ένα καταδικαστεί μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με ποινή φυλάκισης 12 ετών, όπως γράφει το βρετανικό δίκτυο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE