ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν άντεξε άλλο η 23χρονη - Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι την βίασε!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν άντεξε άλλο η 23χρονη - Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι την βίασε!

Για χρόνια κρατούσε μέσα της, την τραυματική αυτή εμπειρία η 23χρονη από τη Λεμεσό. Φαίνεται όμως δεν άντεξε άλλο και μετέβη στην Αστυνομική διεύθυνση Λεμεσό καταγγέλλοντας τον πατέρα της ότι σε ηλικία 12 ετών ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέλησή της.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 23χρονη προέβη σε καταγγελία ότι όταν ήταν 12 ετών ο 46χρονος την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ενώ το έπραττε συστηματικά.
 
Ο 46χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία διέταξε την κράτηση του για έξι μέρες. 

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσημη πρώτη για τη νέα ηγεσία ΕΔΕΚ στο Προεδρικό – Μήνυμα Χριστοδουλίδη για θεσμοθετημένη συνεργασία

Επίσημη πρώτη για τη νέα ηγεσία ΕΔΕΚ στο Προεδρικό – Μήνυμα Χριστοδουλίδη για θεσμοθετημένη συνεργασία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νέα ηγεσία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE