ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε τον άντρα της μετά από καυγά! Οι φωνές τους σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι τα ξημερώματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε τον άντρα της μετά από καυγά! Οι φωνές τους σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι τα ξημερώματα

Στη Λάρνακα γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε το σύζυγο της ύστερα από καυγά που είχαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 24/12 στο διαμέρισμα τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 04:00  λήφθηκε πληροφορία ότι σε διαμέρισμα στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα, ένα ζευγάρι διαπληκτιζόταν.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου αντίκρισαν τον άνδρα ηλικίας 30 χρόνων να φέρει τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.
 
Ο άνδρας διακομίσθηκε στο τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε ανοικτό τραύμα στο λαιμό και του έγινε συρραφή και κρατείται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο εν αναμονή περαιτέρω εξετάσεων.  
 
Η 33χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίνεται.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ευχή του Καγκελαρίου Αυστρίας για τερματισμό της διαίρεσης της Κύπρου   

Η ευχή του Καγκελαρίου Αυστρίας για τερματισμό της διαίρεσης της Κύπρου  

Την ευχή σύντομα να επιλυθεί το πρόβλημα της διαίρεσης της Κύπρου εξέφρασε ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη μετέβησαν στο Δημαρχείο Λευκωσίας και στη συνέχεια περιηγήθηκαν κατά μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός.

BEST OF TOTHEMAONLINE