Τα μαύρα γενέθλια της Αθηνάς Παντελίδη - Οι σκέψεις των κοντινών της ανθρώπων

Τα μαύρα γενέθλια της Αθηνάς Παντελίδη - Οι σκέψεις των κοντινών της ανθρώπων

Δύσκολο που είναι για μια μάνα να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού της ...

Αυτή η μάνα, δεν θα καταφέρει ποτέ να τον ξεπεράσει. Όχι επειδή ήταν ο Παντελής Παντελίδης, ο τραγουδιστής, αλλά γιατί πολύ απλά, ήταν ο πρωτότοκος της. Ο γιός της. Το καμάρι της.  Το ίδιο βεβαίως θα ένιωθε για κάθε παιδί της.

Οι ευχές για τα γενέθλια της (23/12) αντί για τρείς όπως κάθε άλλη χρονιά είναι δυο. Και η μάνα αυτή καλείται να είναι ψύχραιμη καθώς μαζί με τα Χριστούγεννα όλα αυτα τα χρόνια… η οικογένεια γιόρταζε και τα γενέθλιά της.

Δυστυχώς φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Η μέρα ξεκίνησε για την οικογένεια με δάκρυα στα μάτια και θλίψη. Με θρήνο αντί για χαρά. Η Αθηνά δεν θυμίζει σε τίποτε την χαρούμενη γυναίκα που πρωταγωνιστούσε την ημέρα των γενεθλίων της.

Ακόμη και οι πολύ κοντινοί άνθρωποί της σκέφτονται να τηλεφωνήσουν για να της ευχηθούν. Να της πουν τι; «Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου;»

Στο σπίτι δεν αμανένεται κάτι ξεχωριστό, ούτε στο μαγαζί.

Δυστυχώς αυτά τα Χριστούγεννα κι αυτά τα γενέθλια είναι μαύρα…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE