ΛΕΥΚΩΣIA: Στα μαλακά έπεσε o περιβόητος ληστής με το ομοίωμα πιστολιού – Πασίγνωστα περίπτερα και πρατήριο βενζίνης οι στόχοι του

ΛΕΥΚΩΣIA: Στα μαλακά έπεσε o περιβόητος ληστής με το ομοίωμα πιστολιού – Πασίγνωστα περίπτερα και πρατήριο βενζίνης οι στόχοι του

Στα μαλακά έπεσε ο ληστής από την Ρουμανία ο οποίος χρησιμοποιούσε ομοίωμα πιστολιού και είχε συμμετάσχει μαζί με ομοεθνείς του σε σειρά εγκληματικών ενεργειών με στόχο κυρίως γνωστά περίπτερα της Λευκωσίας αλλά και σε ένα πρατήριο βενζίνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το κακουργιοδικείο Λευκωσίας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον 18χρονο λόγω ηλικίας καθότι ο ίδιος ήταν ανήλικος όταν διέπραξε της έκνομες πράξεις του.

Τα αδικήματα διεπράχθησαν από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο το 2016 και αφορούσαν πρατήριο βενζίνης στη λεωφόρο Λάρνακας στην Παλλουριώτισα όπου έσπασαν με σφυρί τοίχο του αποχωρητηρίου, εισήλθαν στο πρατήριο και απέσπασαν 700 ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά το περίπτερο «Άμστερνταμ» στο Καϊμακλί, όπου με ομοίωμα πιστολιού ο κατηγορούμενος απείλησε τον υπάλληλο και οι συνεργοί του απέσπασαν την ταμειακή μηχανή.

Στο περίπτερο «stop» στη λεωφόρο Λάρνακας, το πλάνο ήταν και πάλι το ίδιο όμως χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν οτιδήποτε αφού ο υπάλληλος αντιστάθηκε και τους ανάγκασε σε φυγή.

 Η ληστεία στο περίπτερο so easy στον Στρόβολο ήταν και η πιο βίαιη αφού και εκεί ο υπάλληλος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον κτυπήσουν με σιδερογροθιές στέλνοντας τον στις Πρώτες Βοήθειες και αποσπώντας 1.000 ευρώ και κούτες από τσιγάρα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στον Στρόβολο - Χτυπούσαν τον υπάλληλο με σιδερογροθιές στο πρόσωπο!

 

Το δικαστήριο έκρινε λοιπόν ότι έπρεπε να υιοθετήσει την εισήγηση του συνηγόρου του και ανέστειλε για τρία χρόνια την ποινή φυλάκισης δυο ετών που του επέβαλε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις στον Λίβανο

LIVE: Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις στον Λίβανο

Λίγο πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο του Τραμπ στο Ιράν και αφού είχαν προηγηθεί οι απειλές του ότι θα «εξαφανίσει έναν ολόκληρο πολιτισμό» η Τεχεράνη αποδέχτηκε πρόταση κατάπαυσης πυρός διάρκειας δύο εβδομάδων με αντάλλαγμα να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ. Και οι δύο πλευρές επιχειρούν να παρουσιάσουν τη συμφωνία ως νίκη, με το Ιράν να δηλώνει ότι οι ΗΠΑ δέχτηκαν ως βάση διαπραγματεύσεων τα 10 σημεία της πρότασης της Τεχεράνης που περιλαμβάνουν το δικαίωμα εμπλουτισμού ουρανίου, την άρση των κυρώσεων και την παύση των επιθέσεων σε Ιράκ, Υεμένη και Λίβανο. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE