ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι πατέρας και γιος - Καμία σχέση δεν έχουν με τρομοκρατία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι πατέρας και γιος - Καμία σχέση δεν έχουν με τρομοκρατία

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις ανακρίσεις οι δυο άνδρες.

Καμία σχέση με την τρομοκρατία έχουν οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν από την Αστυνομία.

Όπως πληροφορούμαστε οι δυο άνδρες, πατέρας και υιός ηλικίας 48 και 20 αντίστοιχα, συνελήφθησαν στα πλαίσια πάταξης, του κοινού εγκλήματος, της Αστυνομίας.

Έγινε έρευνα στα υποστατικά και οχήματα των δυο τους και στη συνέχεια ανακρίθηκαν από τους άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο γιος μάλιστα, ζει και εργάζεται στην Κύπρο τα τελευταία 20 χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία είχε προβεί σε σύλληψη των δυο ανδρών μετά από παρακολούθησή τους, ενώ υπήρξαν υπόνοιες για σύνδεσή των δυο τους με τρομοκρατία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE