Τα παιδιά Κύπριου επιχειρηματία στολίζουν δέντρο στην παραλία!

Τα παιδιά Κύπριου επιχειρηματία στολίζουν δέντρο στην παραλία!

Τους έντυσαν Άγιους Βασίληδες και τους άφησαν στην παραλία της Καλιφόρνια να δημιουργήσουν...

Όταν είσαι εκατομμυριούχος μπορείς να κάνεις ο,τι θες… θα έλεγε ένας κακεντρεχής. Όμως ο στολισμός δέντρου στην παραλία του Μάλιμπου θέλει φαντασία και είναι κάτι που η μητέρα τους, Τζένιφερ Στάνο κάνει από τον καιρό που ο μεγάλος της γιος ήταν ενός ετούς.

Οι δυο γιοί του Κύπριου Κροίσου Άκη Δαυίδ ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μαζί με την γοητευτική μαμά τους πήγαν σε παραλία για να στολίσουν Χριστουγεννιάτικο δεντράκι.

Image may contain: one or more people, people standing, hat, outdoor and nature

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.