ΘΩΜΑ: «Για ένα αστείο γεγονός καταλήξαμε τρεις οικογένειες να μαυροφορεθουν και εγώ να είμαι φυλακή»

ΘΩΜΑ: «Για ένα αστείο γεγονός καταλήξαμε τρεις οικογένειες να μαυροφορεθουν και εγώ να είμαι φυλακή»

Τα όσα ακούστηκα στην δικαστική διαδικασία της Τρίτης 20/12 ενώπιον του Κακουργιοδικείου για το τριπλό φονικό της Λεμεσού, προκαλούν συγκλονισμό καθώς για πρώτη φορά ακούγεται η φωνή του Χρίστου Θωμά για τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ της 24ης Νοεμβρίου 2015.

Ο Θωμά ήθελε να ακουστεί η κατάθεση του και για αυτό την Τρίτη (20/12) είχε και διαφορετική ψυχολογία από τις προηγούμενες φορές. Ήθελε να ακουστούν τα όσα ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Αφού ακουστήκαν όλα όσα κατάθεσε ο δικηγόρος του Ροβέρτος Βραχίμης άρχισε να αντεξετάζει τον πελάτη του. Σε κάποια στιγμή ο Θωμά λέει από εδώλιο «Συγγνώμη που θα το πω αλλά ένα αστείο γεγονός που δεν έγινε ποτέ στάθηκε η αφορμή να καταλήξουμε τρεις οικογένειες να μαυροφορούν και εγώ στην φυλακή».

Να σημειώσουμε πως ο εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Αντρέας Αριστείδου ζήτησε χρόνο από το δικαστήριο καθώς ανέφερε πως δεν ήταν έτοιμος να προβεί σε αντεξέταση.

Το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο στις 18/01/2017 έτσι ώστε να συνεχιστεί η υπόθεση με την αντεξέταση του Χρίστου Θωμά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.