Παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του και λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή

Παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του και λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή

Όταν ρώτησαν τον 33χρονο Raul Hinojosa, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Baptist St. Anthony’s του Τέξας και ήταν στα τελευταία στάδια της λευχαιμίας, ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία εκείνος είπε «Θέλω να την παντρευτώ».

Η επιθυμία του έγινε πράξη. Η αρραβωνιαστικιά του Yvonne Lamas, σύμφωνα με το CNN,  έβαλε ένα λευκό φόρεμα που δανείστηκε από ένα μέλος της οικογένειας της. Από την πλευρά του ο Hinojosa φόρεσε ένα κουστούμι που του δάνεισε ο διευθυντής του τμήματος εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και έγινε ο γάμος. Λίγες ώρες αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Ο νεαρός άνδρας διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2012. Μάζευε χρήματα για τον γάμο τους καθώς όπως έλεγε «βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου και της αξίζει ένας παραμυθένιος γάμος».

Ο Hinojosa πέθανε 36 ώρες μετά. Η γυναίκα του υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου και ήταν η πρώτη φορά που υπέγραφε με το νέο της επίθετο.

Aπό NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE