Πώς δικαιολόγησε τους τρεις φόνους ο Θωμά – «Ένα μαύρο πανί...» - «Μακάρι να με συγχωρέσει ο Θεός»

Πώς δικαιολόγησε τους τρεις φόνους ο Θωμά – «Ένα μαύρο πανί...» - «Μακάρι να με συγχωρέσει ο Θεός»

Οι θέσεις του δράστη του τριπλού φονικού της Λεμεσού που σημειώθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 2015 και συγκλόνισε το Παγκύπριο, ακούστηκαν για πρώτη φορά στο Κακουργιοδικείο (20//12).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο Χρίστος Θωμά επέλεξε να αναγνωστεί ενώπιον των δικαστών οι καταθέσεις που έδωσε στο ΤΑΕ μετά τη σύλληψή του για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στον φόνο των Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, καθώς και του Αιμίλιου Μιλτιάδους.

Μάλιστα όταν ο εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας Ανδρέας Αριστείδου διάβαζε τις καταθέσεις του Θωμά, ο τελευταίος έδειξε να έχει συναισθήματα ικανοποίησης, αφού για πρώτη φορά ακούστηκε η δική του θέση.

Περιγράφοντας τη σκηνή που έχασε τον έλεγχο και άρχισε να καταδιώκει τους τρεις νεαρούς, είπε: «Εγώ δεν είχα σκοπό να σκοτώσω κανέναν. Δεχόμουν επιθέσες και προκλήσεις απ΄ αυτούς. Εξυβρίσεις, με αποτέλεσμα να θολώσει το μυαλό μου. Να πέσει μπροστά μου ένα μαύρο πανί. Και δεν εκαταλάβαινα τι έκαμνα. Εκατάλαβα τι έκαμα μετά που το είδα στο internet. Τούτη εν η πραγματική αλήθκεια. Που τζιείνη την μέρα εν ετζοιμήθηκα. Εσκέφτουμουν συνέχεια να παραδοθώ, όπως σου είπα τζιαι προηγουμένως. Μακάρι να με συγχωρέσει ο Θεός. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στα παιθκιά μου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE