ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει
Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αξιωματούχος αυτός ανέφερε πως στο στάδιο αυτό η έρευνα επικεντρώνεται στις σχέσεις του δράστη με το δίκτυο του Γκιουλέν.
Όμως ένας σύμβουλος του ιδρυτή της οργάνωσης Χιζμέτ του Γκιουλέν καταδίκασε τη δολοφονία του Ρώσου διπλωμάτη και χαρακτήρισε τον ισχυρισμό του τούρκου αξιωματούχου «γελοίο» και προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος ότι τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα είναι ανεπαρκή.
Νωρίτερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι ο δράστης της δολοφονίας είχε υπηρετήσει για δυόμισι χρόνια σε μονάδα αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας της Άγκυρας.
Από newsbeast.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις