LIFESTYLE

Έξω φρενών καλλονή του Star Κύπρος: «Είσαστε ρίφκια, τα ίδια σκ@@@ κάθε φορά…»

Έξω φρενών καλλονή του Star Κύπρος: «Είσαστε ρίφκια, τα ίδια σκ@@@ κάθε φορά…»

Απέδειξε με την παρουσία της στο διαγωνισμό του Star Κύπρος 2016 ότι πέραν από το όμορφο παρουσιαστικό , διαθέτει και προσωπικότητα και άποψη. Αυτή λοιπόν την άποψη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook.

Ο λόγος για την όμορφη Στεφανία Χριστοδούλου η οποία μέσα από την ανάρτησή της εκφράζει την απογοήτευση αλλά και το θυμό της μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Όπως αναφέρει για άλλη μια φορά οι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη στους νέους που έχουν όρεξη να δουλέψουν και να προσφέρουν και στήριξαν στις κάλπες τους ίδιους και τους ίδιους που όλο λόγια και από πράξεις τίποτα.

Διαβάστε τι έγραψε:

Μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα για τις δημοτικές εκλογές με λειπεί πολύ το γεγονός που πήγατε και ψηφίσατε τα ΑΡΝΙΑ που το μόνο που θέλουν είναι τα λεφτά και το όνομα που θα βγάλουν μέσα από αυτό όλο! Ο γνωστός του γνωστού που είναι πατέρας του γνωστού μέσα στα κόμματα και τα ίδια κάθε χρόνο, που μερικά άτομα

ΔΕΝ εκουνήσετε ούτε καν το μικρό σας δακτυλάκι να κάμετε έστω μια προεκλογική εκστρατεία να δείξετε έστω μια φάτσα και ότι υποτίθεται νοιάζεστε!! Επειδή είναι ο τάδε μέσα στα κόμματα, είτε αυτός είναι ο πατέρας σας ή οποιοσδήποτε συγγενής εε λογικά είχατε το σίγουρο !!!

Και υπάρχουν νέοι οι οποίοι πραγματικά έχουν ήδη ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, τι γυρευκουν άτομα τα οποία είναι εκτός τόπου και χώρου?
Επιχειρηματίας? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥΤΟ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Νοσηλευτής κλπ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΤΙ ΓΥΡΕΥΚΟΥΝ ΤΟΥΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ???????????? ΣΟΒΑΡΑ?

Πραγματικά έχω απογοητευτεί από όλο αυτό γιατί μερικά νέα παιδιά τα οποία ΑΞΙΖΑΝ να βρίσκονται στη θέση αυτή και με ΚΟΠΟ προσπάθησαν να κερδίσουν την ψήφο σας, εσείς ως γνωστών επειδή είσαστε ΡΙΦΚΙΑ πήγατε και ψηφίσατε αλλα ντ'άλλον! ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!

Γιατί πραγματικά έχω θυμώσει, ευελπιστώ τουλάχιστον ότι η θέση που ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑ πήρατε μερικοί, να την αξιοποιήσετε και να προσφέρετε έστω και κάτι στο Δήμο που πραγματικά πολύ αμφιβάλλω...
Καλή συνέχεια!!!!

Image may contain: 1 person, standing and night

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top