Ο Σταλόνε είπε όχι στον Τραμπ για θέση στην κυβέρνηση

Ο Σταλόνε είπε όχι στον Τραμπ για θέση στην κυβέρνηση

Μια θέση ανώτερου κρατικού αξιωματούχου της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ προτάθηκε στον Σιλβέστερ Σταλόνε, με τον «Ρόκι» όμως να απορρίπτει την ιδέα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η πρόταση που έγινε στον Σταλόνε από το επιτελείο του Τραμπ την προηγούμενη βδομάδα φέρεται να αφορούσε τη θέση του προέδρου της Εθνικού Ταμείου Επιχορήγησης των Τεχνών.

Ωστόσο, ο ίδιος την απέρριψε ευγενικά λέγοντας ότι θα προτιμούσε να βοηθά βετεράνους από το να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

«Είμαι απίστευτα κολακευμένος να μου έχουν προτείνει να εμπλακώ με το Εθνικό Ταμείο Επιχορήγησης των Τεχνών», σημείωσε ο Σταλόνε σε δήλωση που εξέδωσε την Κυριακή.

«Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο αποτελεσματικός, συγκεντρώνοντας την προσοχή του κόσμου στην κοινωνική ένταξη του στρατιωτικού προσωπικού σε μια προσπάθεια να βρουν επικερδή απασχόληση, κατάλληλη στέγαση και την οικονομική βοήθεια που αυτοί οι ήρωες αξίζουν», συμπλήρωσε.

Το Εθνικό Ταμείο, η διεύθυνση του οποίου προτάθηκε στον Σταλόνε είναι ένα ομοσπονδιακό γραφείο στις ΗΠΑ, μέσω του οποίου περνά η χρηματοδότηση δεκάδων φορέων τέχνης σε όλη τη χώρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE