Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

Είναι γεγονός όμως ότι οι ομοιότητες με τη σεζόν 2011-12 όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα είναι αρκετές.
Ξανά στο τιμόνι ο Πάμπος Χριστοδούλου, ξανά ο κόσμος συσπειρωμένος κοντά στην ομάδα, ξανά μια σκληροτράχηλη ομάδα, που δεν παίζει το «φαντεζί» ποδόσφαιρο, όμως καταφέρνει στον αγωνιστικό χώρο να χύσει αρκετό ιδρώτα για να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την περίοδο 2011-12 από τους 26 αγώνες της κανονικής περιόδου οι 10 εξ αυτών έληξαν με νικήτρια την ομάδα της ΑΕΛ με σκορ 1-0 και από τότε ξεκίνησε η κουβέντα ότι είναι το «αγαπημένο σκορ του Πάμπου»
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πάντως εμφανίζεται πολύ συχνά και τη φετινή χρονιά με 6 μέχρι στιγμής αγώνες της ΑΕΛ να τελειώνουν με 1-0/
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




