Ουαου! Σαν παιχνιδότοπος ο χώρος του σαλονιού του σπιτιου του Χαραλαμπίδη και της Στέλλας! VIDEO

Ουαου! Σαν παιχνιδότοπος ο χώρος του σαλονιού του σπιτιου του Χαραλαμπίδη και της Στέλλας! VIDEO

Για πρώτη φορά μοιράστηκαν με το ευρύ κοινό το χώρο όπου παίζουν οι δίδυμες τους κόρες...

Η Στέλλα Χαραλαμπίδη την Δευτέρα, 19/12, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο MEGAONE, «Όλα Για Σένα» και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης με τις δύο πανέμορφές του κόρες έκανε on air έκπληξη στην σύζυγό του. 

Συνδέθηκαν μέσω skype με την εκπομπή από το σαλόνι του σπιτιού τους και συγκεκριμένα από τον χώρο όπου η Φένια και η Νέλια έχουν τον παιχνιδότοπό τους. 

Δείτε τον χώρο των δίδυμων κοριτσιών στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE