Ποια πήρε το στέμμα της Miss World; Ντυμένη στα μπλε η Μοράρου στον μεγάλο τελικό! ΦΩΤΟ

Ποια πήρε το στέμμα της Miss World; Ντυμένη στα μπλε η Μοράρου στον μεγάλο τελικό! ΦΩΤΟ

Μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει κάποιο στέμμα, αλλά έκανε μια αξιπρεπέστατη εμφάνιση στο Μιss Κόσμος 2016.

Η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου για το 2016 είναι από το Πουέρτο Ρίκο. Η 19χρονη Μις Πουέρτο Ρίκο Στέφανι Ντελ Βάλε που κέρδισε το στέμμα στον 66ο διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη την Κυριακή, 18/12 στο Όξον Χιλ.

Η μελαχρινή φοιτήτρια δήλωσε μετά τη νίκη της: «Είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπώ την Καραϊβική» και πρόσθεσε ότι θέλει να ασχοληθεί με βιομηχανία της ψυχαγωγίας.


Η Γιαρίτζα Μιγκελίνα Ρέγες Ραμίρες από τη Δομινικανή Δημοκρατία εξελέγη αναπληρωματική Μις Κόσμος και η Μις Ινδονησία Νατάσα Μανουέλα πήρε την τρίτη θέση.

Η δε Μαρία Μοράρου, σύμφωνα με την ανάρτησή της στο instagram, επέλεξε να βάλει μια μπλε βραδινή τουαλέτα...

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE