«Πάγωσε» η κάλπη – Διακόπτονται οι εκλογές για μια ώρα

«Πάγωσε» η κάλπη – Διακόπτονται οι εκλογές για μια ώρα

Σταμάτησε από τις 12 μέχρι τις 1 το μεσημέρι της Κυριακή 18/12 η εκλογική αναμέτρηση.

Διακόπηκε στις 12 το μεσημέρι για μία ώρα η ψηφοφορία που διεξάγεται σήμερα για την ανάδειξη νέων Δημάρχων, Κοινοταρχών, Δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί στις 1 το μεσημέρι της Κυριακής 18/12, μετά από διάλειμμα των ατόμων που στελεχώνουν τα εκλογικά επιτελεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE