Ξεκίνησε κανονικά στις 07:00 το πρωί η ψηφοφορία για τις Εκλογές

Ξεκίνησε κανονικά στις 07:00 το πρωί η ψηφοφορία για τις Εκλογές

Άρχισε κανονικά η ψηφοφορία για τις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Έφορος Εκλογών, στις 7:00 π.μ. ακριβώς, άνοιξαν οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά κέντρα και άρχισε κανονικά η ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και μετά από διάλειμμα μίας ώρας, θα επαναρχίσει η ώρα 1:00 μ.μ. και θα λήξει κανονικά στις 6:00 το απόγευμα.

Στην ανακοίνωση του Εφόρου, σημειώνεται ότι ο προεδρεύων της εκλογής μπορεί, αν παραστεί ανάγκη, να παρατείνει τις ώρες της ψηφοφορίας μέχρι τα μεσάνυχτα, νοουμένου ότι υπάρχουν ψηφοφόροι έξω από το εκλογικό του κέντρο, οι οποίοι αναμένουν να ψηφίσουν.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE