Ξεκίνησε κανονικά στις 07:00 το πρωί η ψηφοφορία για τις Εκλογές

Ξεκίνησε κανονικά στις 07:00 το πρωί η ψηφοφορία για τις Εκλογές

Άρχισε κανονικά η ψηφοφορία για τις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Έφορος Εκλογών, στις 7:00 π.μ. ακριβώς, άνοιξαν οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά κέντρα και άρχισε κανονικά η ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και μετά από διάλειμμα μίας ώρας, θα επαναρχίσει η ώρα 1:00 μ.μ. και θα λήξει κανονικά στις 6:00 το απόγευμα.

Στην ανακοίνωση του Εφόρου, σημειώνεται ότι ο προεδρεύων της εκλογής μπορεί, αν παραστεί ανάγκη, να παρατείνει τις ώρες της ψηφοφορίας μέχρι τα μεσάνυχτα, νοουμένου ότι υπάρχουν ψηφοφόροι έξω από το εκλογικό του κέντρο, οι οποίοι αναμένουν να ψηφίσουν.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE