ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι πολίτες εκλέγουν τοπικούς άρχοντες – Μεγάλη η αποχή

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι πολίτες εκλέγουν τοπικούς άρχοντες – Μεγάλη η αποχή

Η ώρα της κάλπης έφτασε για τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες εκλέγουν Δημάρχους, Κοινοτάρχες καθώς επίσης και νέα δημοτικά αλλά και κοινοτικά συμβούλια.

Το ενδιαφέρον γύρω από την συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση επισκίασαν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, με αποτέλεσμα να είχαμε την πιο χλιαρή και αδιάφορη προεκλογική περίοδο που υπήρξε ποτέ στο νησί. 

Ως εκ τούτου, μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο αριθμός των ψηφοφόρων που θα εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.   

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία άρχισε να διεξάγεται κανονικά από τις 7:00 π.μ και θα διακοπεί για μια ώρα, από τις 12:00μ.μ δηλαδή μέχρι τις 13:00 για να λήξει στις 18:00 μ.μ.

 

Τα αποτέλεσμα τα των εκλογών αναμένεται ότι θα ανακοινωθούν στις 22:00 μ.μ.

Το ΤhemaΟnline όλους αυτούς τους μήνες που προηγήθηκαν των εκλογών, έβγαλε στο φως της δημοσιότητας σκάνδαλα για τους Δήμους ανά το Παγκύπριο.

Σας  θυμίζουμε μερικά από αυτά:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE