ΚΥΠΡΟΣ: 24χρονος σεφ του στρατού προσπαθούσε να αποπλανήσει 11χρονη – Του την «έφερε» η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: 24χρονος σεφ του στρατού προσπαθούσε να αποπλανήσει 11χρονη – Του την «έφερε» η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε υπόθεση παιδεραστίας εμπλέκεται πρώην σεφ του στρατού στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Connor Lane, κατηγορείται ότι προσπάθησε να συναντηθεί με 11χρονη έχοντας ως απώτερο σκοπό την σεξουαλική πράξη. 

Η γνωριμία του 24χρονου και της 11χρονης έγινε μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών.

Όταν ρώτησε την ηλικία της κοπέλας, εκείνη του απάντησε πως ήταν 11 χρόνων.

Αυτό δεν πτόησε όμως τον 24χρονο, ο οποίος συνέχισε να στέλνει μηνύματα στην μικρή ρωτώντας την που κατοικεί, αν θέλει να βρεθούν και πόσο «μακριά» έχει φτάσει με άνδρα.

Ακόμη της υποσχέθηκε ότι θα της «διδάξει» πως φιλούν ένα αγόρι!

Αυτό που δεν υπολόγισε όμως, ήταν ότι η Αστυνομία δημιούργησε ψεύτικο προφίλ για να προσελκύσει τυχών παιδεραστές.

Ο 24χρονος συνελήφθη από τις αρχές όταν πήγαινε να συναντήσει την 11χρονη σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στο Brentwood.

Στην κατοχή του βρέθηκαν δυο προφυλακτικά τα οποία, οι ανακριτές, αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιούσε κατά την σεξουαλική του επαφή με την 11χρονη.

Ο ίδιος ανακρινόμενος από την Αστυνομία, ανέφερε πως τα προφυλακτικά ήταν «ξεχασμένα» στο πορτοφόλι του και πως η ημερομηνία λήξης τους είχε παρέλθει.

Ακόμη ισχυρίστηκε πως γνώριζε πως το προφίλ της μικρής ήταν ψεύτικο και πως πήγαινε απλώς να το διαπιστώσει ο ίδιος.

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι. Απλά πήγαινα να την παραλάβω για να την πάω σε ένα σπίτι ενός φίλου της και να πάω σπίτι. Ήταν το μοναδικό πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου», ανέφερε κατά την δικάσιμό του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE