ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αποφυλακίζεται κατάδικος που έπαιζε στις «Πατάτες Αντιναχτές» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Αποφυλακίζεται κατάδικος που έπαιζε στις «Πατάτες Αντιναχτές» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών αποφυλακίζεται, έπαιξε ως ηθοποιός στις «Πατάτες Αντιναχτές».

Αέρα ελευθέριας θα αναπνεύσει από την ερχόμενη Δευτέρα 19/12, ο κατάδικος Κυριάκος Κουλουμής.

Πρόκειται για κατασθέντα που εκτίει ποινή φυλάκισης 5 χρονών και 10 μηνών για υπόθεση ναρκωτικών ενώ θα αποφυλακιζόταν κανονικά στις 28/01/2018.

Την απόφασή για αποφυλάκιση του πήρε το συμβούλιο αποφυλάκισης επ αδεία μετά από εξέταση του αιτήματος του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε πρωταγωνιστήσει  ενώ ήταν κατάδικος αρκετές φορές στην δημόσια τηλεόραση στην σατιρική εκπομπή του  «Πατάτες Ατιναχτές».

Μάλιστα ενεργό ρολό είχε και στο θεατρικό εργαστήρι των Κεντρικών Φυλακών.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος κατάδικος έχει συμμορφωθεί και πλέον είναι πρότυπο κρατουμένου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Σε ένα πρωτοφανές πεδίο πολιτικής μάχης εξελίσσεται το παρασκήνιο και το προσκήνιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE