Μαρτυρία για το φονικό της Λεμεσού: «Αγχωμένος, βρουρκωμένος και αναστατωμένος»

Μαρτυρία για το φονικό της Λεμεσού: «Αγχωμένος, βρουρκωμένος και αναστατωμένος»

«Φαινόταν αγχωμένος, βουρκωμένος και αναστατωμένος...». Αυτό αναφέρει μαρτυρία για τον Σάιμον Κωνσταντίνου, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση του φονικού τροχαίου που σημειώθηκε στον Άγιο Ιωάννη της Λεμεσού (07/12) με θύμα τον Αντρέα Στυλιανού, άλλως «Αμερικάνο».

 Ο Κωνσταντίνου αν και αρνείτο να δηλώσει οτιδήποτε, ενώ είπε στους ανακριτές πως την ώρα που συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του Βαλεντίνου Κωνσταντίνου με τη μοτοσυκλέτα του «Αμερικάνου», είχε πάει για αναψυκτικό σε παρακείμενο περίπτερο, φέρεται σύμφωνα με μαρτυρία να είδε τα πάντα.

Η Αστυνομία έχει λόγους να το πιστεύει αυτό, λόγω και της πιο πάνω μαρτυρίας που τον θέλει να βίωσε τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο του 40χρονου.

Οι ανακριτές που εξετάζουν την υπόθεση φέρονται να πιστεύουν ότι ο Κωνσταντίνου που απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ο Βαλεντίνος Στυλιανού και το οποίο συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα του Αμερικάνου.

Πιστεύουν πως αν μιλήσει θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης 

ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Ερχόταν να σκοτώσει εμένα και την οικογένεια μου» - Ανανεώθηκε για άλλες 7 μέρες το διάταγμα κράτησης του Βαλεντίνου Στυλιανού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι κατέθεσε ο 25χρονος για την φονική σύγκρουση – «Πήγα για αναψυκτικό...» - Ήταν ταραγμένος μετά τον φόνο

Φονικό Λεμεσού: Δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία Βαλεντίνος και Σάιμον – Πίσω από τα σίδερα και ο φερόμενος συνεργός

Φονικό Λεμεσού: Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές ο 25χρονος Σ. Κωνσταντίνου

Φονικό Λεμεσού: Έφυγε άρον άρον από την Κύπρο ο 25χρονος συγγενής του Βαλεντίνου Στυλιανού - Σε συγκεκριμένη χώρα τον αναζητεί το ΤΑΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE