Ανεμοστρόβιλος ανοικτά του Αγίου Επίκτητου στην Κερύνεια

Ανεμοστρόβιλος ανοικτά του Αγίου Επίκτητου στην Κερύνεια

Ανεμοστρόβιλος στα ανοικτά της θάλασσας στον Άγιο Επίκτητο, έγινε σήμερα αντιληπτός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κίπρις ποστασί που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται γενικά ότι η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και επικρατούν δυνατοί άνεμοι. Γράφει ότι το χαμηλό βαρομετρικό σύστημα που επηρεάζει την περιοχή θα διαρκέσει μέχρι τις 21 του μήνα.

Η Κίπρις στην ιστοσελίδα της γράφει ότι ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του και στη θάλασσα στην Καρπασία, χωρίς να δίδει περισσότερες πληροφορίες.

 

KYΠΕ

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE