To ΡΙΚ δεν θα κάνει live τις εκλογές επειδή άκουσον – άκουσον: «ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!» – VIDEO

To ΡΙΚ δεν θα κάνει live τις εκλογές επειδή άκουσον – άκουσον: «ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!» – VIDEO

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, το κρατικό μας κανάλι, που το πληρώνει ο κάθε ένας από εμάς, αποφάσισε ότι δεν θα έχει ζωντανή κάλυψη των Δημοτικών Εκλογών, με μια πραγματικά προκλητική και εξωφρενική δικαιολογία.

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας το πρωί της Παρασκευής (16/12) όταν είδαμε τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Διευθυντή Ειδήσεων του ΡΙΚ, να μας λέει με το γνωστό του χαμογελαστό ύφος, ότι το Κρατικό Ίδρυμα, δεν θα καλύψει ζωντανά τις εκλογές άκουσον – άκουσον, γιατί είναι Κυριακή λίγο πριν από τις γιορτές!

Με όλο το σεβασμό αλλά κύριοι του ΡΙΚ, σοβαρομιλούμε τωρά;

Δεν πρόκειται να κάνουμε όποιοδήποτε άλλο σχόλιο γιατί ίσως υποπέσουμε στην παγίδα των χαρακτηρισμών απλά σας αφήνουμε στην κρίση των φορολογούμενων πολιτών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.