Κρίμα! Η πανέμορφη Κύπρια ηθοποιός που έκοψαν στο The Voice – VIDEO

Κρίμα! Η πανέμορφη Κύπρια ηθοποιός που έκοψαν στο The Voice – VIDEO

Έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή του The Voice όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να της χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του διαγωνιστικού σόου.

Ο λόγος για την ηθοποιό Αριάνα Ιωάννου η οποία έλαβε μέρος το βράδυ της Πέμπτη 15/12 στα blind auditions του The Voice τραγουδώντας μια παραλλάγη΄του «Crazy in love» της Beyonce.

Αν και η ερμηνεία της ήταν άρτια δεν ήταν αρκετή για να κάνει τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, με αποτέλεσμα η όμορφη Αρίανα να μη συνεχίσει στην επόμενη φάση, κρατώντας όμως μια όμορφη εμπειρία.

Η 24χρονη ηθοποιός που ήταν μέχρι πρόσφατα με τον Μάρκο Σεφερλή άκουσε καλά λόγια για την φωνή της τόσο από τον Πάνο Μουζουράκη, όσο και από την Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο φαίνεται πως το άγχος της, την κατέλαβε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE