Συνεχίζεται στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση που συγκλόνισε την Πάφο – 36χρονος κατηγορείται ότι παρενόχλησε 6χρονη

Συνεχίζεται στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση που συγκλόνισε την Πάφο – 36χρονος κατηγορείται ότι παρενόχλησε 6χρονη

Συνεχίζεται την Παρασκευή 16/12 ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης στην Πάφο.

Τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 6 χρόνων διερευνά η Αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία.

Ύποπτος είναι 36χρονος από την Πάφο  ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία παρενόχλησε σεξουαλικά το μικρό κοριτσάκι και ακολούθως στο πλαίσιο των ανακριτικών ερευνών παραδέχτηκε ενοχή μερικώς .

Σήμερα ο 36χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 6χρονης στην Πάφο μετά την παραπομπή του σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου ,αναμένεται να παρουσιαστεί στο Κακουργιοδικείο..

Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας για σήμερα  και διέταξε όπως μέχρι τότε ο 36χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Ο 36χρονος συνελήφθη  το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE