Την εφαρμογή λύσης στην Κύπρο συζήτησαν οι διαπραγματευτές

Την εφαρμογή λύσης στην Κύπρο συζήτησαν οι διαπραγματευτές

Νέα συνάντηση κατά την οποία συζήτησαν την εφαρμογή μιας λύσης για το Κυπριακό είχαν την Πέμπτη 15/12 οι διαπραγματευτές Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση, όπως και η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, επεσήμανε πως "οι διαπραγματευτές είχαν σήμερα μια παραγωγική συζήτηση για την εφαρμογή μιας λύσης στην Κύπρο".

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE