ΠΑΡΑ-THEMA

Μεγάλη αλήθεια για Ομόνοια

Μεγάλη αλήθεια για Ομόνοια

H Oμόνοια βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς σε μια χρονιά που ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις και απαιτήσεις.

Είναι αλήθεια ότι στις αρχές της σεζόν, η ομάδα αδικούσε τον εαυτό της, αφού λίγο το ντεφορμάρισμα ποδοσφαιριστών και λίγο οι επιλογές Κάρβερ της στοίχισαν αρκετούς βαθμούς.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα της Λευκωσίας δεν εξαργυρώνεται με τους ανάλογους βαθμούς.

Συγκεκριμένα ενώ η  Ομόνοια ήταν αήττητη από τις 15 Οκτωβρίου καταφέρνοντας να κερδίσει και την ΑΕΚ με 2-1 ξεκίνησε ένα αρνητικό σερί με 2 ήττες και 1 ισοπαλία, γεγονός που την άφησε πίσω από τις πρώτες θέσεις.

Μεγάλη αλήθεια ότι τα διαιτητικά λάθη της στέρησαν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών αφού θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να φιγουράρει πιο ψηλά στον πίνακα, μεγάλη αλήθεια όμως ότι και ο Κάρβερ κάπου «υστερεί» στο να «διαβάζει» τα παιχνίδια και οι κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο ήταν άστοχες και καταλυτικές.

Όσο για τα μέτρα που έχει εξαγγείλει, πάντα τα μεγάλα λόγια είναι ωραία, η μαγκιά είναι να γίνουν τα λόγια πράξεις...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top