ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Περίπου 60 κοινοτικοί ψηφοφόροι στην Αγία Νάπα μένουν στις ίδιες οδούς! – Η σχέση τους με τον Καρούσο – ΕΓΓΡΑΦΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Περίπου 60 κοινοτικοί ψηφοφόροι στην Αγία Νάπα μένουν στις ίδιες οδούς! – Η σχέση τους με τον Καρούσο – ΕΓΓΡΑΦΑ

Έκπληξη προκαλούν οι λίστες του εκλογικού καταλόγου της Αγίας Νάπας που εξασφάλισε το ThemaOnline.

Του Φάνη Μακρίδη

Περίπου 25 ψηφοφόροι με καταγωγή από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι δηλωμένοι την ίδια οδό στην Αγία Νάπα που είναι Κρύου Νερού 46.

Άλλα 33 άτομα με ονόματα που υποδηλώνουν καταγωγή από κοινοτικές χώρες διαμένουν στην Λεωφόρο Νήσι, αριθμός 100! Όλοι μαζί!

Όλα τα πιο πάνω ονόματα ενεγράφησαν προσφάτως στους εκλογικούς καταλόγους, αφού πληρούσαν τις προϋποθέσεις που θέτει το Υπουργείο Εσωτερικών. Είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου τους τελευταίους έξι μήνες πριν από την υποβολή της αίτησης για απόκτηση δικαιώματος ψήφου.

Ποιές είναι όμως οι συγκεκριμένες οδοί; Πρόκειται για τις διευθύνσεις δυο ξενοδοχείων που συνδέονται με συμφέροντα της οικογένειας Γιάννη Καρούσου, ο οποίος διεκδικεί επανεκλογή του στην Δημαρχία της Αγίας Νάπας. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο που και στα δυο ξενοδοχεία έγιναν προεκλογικές συγκεντρώσεις για την προώθηση της υποψηφιότητας του κ. Καρούσου. 

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι αρκετά: Πώς γίνεται τόσα άτομα να έχουν δηλώσει την ίδια διεύθυνση διαμονής; Έχει γίνει ο αναγκαίος έλεγχος από τους αρμόδιους φορείς; Η απόκτηση εκλογικού βιβλιαρίου από τα εν λόγω άτομα είναι καθ΄ όλα νομότυπη;

Επικοινωνήσαμε και με τον ίδιο τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσο, προκειμένου να δημοσιοποιήσουμε τη θέση του για όλα τα πιο πάνω, ωστόσο δεν απάντησε στην τηλεφωνική μας κλήση. Παραμένουμε στη διάθεσή του για να μεταφέρουμε τις θέσεις του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE