Survivor: Τρεις πολύ γνωστοί Κύπριοι δήλωσαν συμμετοχή! Ο ένας αποτελεί «όνομα έκπληξη» από τον αθλητικό χώρο

Survivor: Τρεις πολύ γνωστοί Κύπριοι δήλωσαν συμμετοχή! Ο ένας αποτελεί «όνομα έκπληξη» από τον αθλητικό χώρο

To Survivor που θα βλέπαμε στο Star και στο MegaOne κατέληξε τελικά στο Sigma και στον ΣΚΑΙ με την πρεμιέρα του να τοποθετείται στα τέλη Φεβρουαρίου του νέου χρόνου.

Πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή που θα έχει και μια διαφορετική παραλλαγή απ’ όσα γνωρίζαμε καθώς θα λάβει μέρος και ομάδα από celebrities. Ήδη έχει ανακοινωθεί το όνομα του Κώστα Σόμμερ ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Love&Style» τρεις πολύ γνωστοί Κύπριοι βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις με τον σταθμό.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μιχαήλ, ο ένας από τους τρεις αποτελεί «όνομα - έκπληξη» από τον αθλητικό χώρο. Παρά την πίεση των συνεργατών του δεν αποκάλυψε τα ονόματα, καθώς τώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής και δεσμεύτηκε την ερχόμενη βδομάδα να δώσει τα ονόματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE