Διαφωτιστική η ιατροδικαστική εξέταση της 25χρονης φοιτήτριας που κατήγγειλε βιασμό της στην Ορόκλινη

Διαφωτιστική η ιατροδικαστική εξέταση της 25χρονης φοιτήτριας που κατήγγειλε βιασμό της στην Ορόκλινη

Διενεργήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 25χρονης αθλήτριας από τη Σλοβενία που κατάγγειλε βιασμό της σε ξενοδοχείο στην Ορόκλινη, από μέλος της αποστολής της χώρας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Σάμπο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο βιασμός δεν μπορεί να αποδειχθεί με βάση τα ευρήματα, καθώς δεν εντοπίστηκαν σημάδια στο σώμα της κοπέλας.

 Ο 61χρονος που φέρεται βάσει της καταγγελίας να διέπραξε τον βιασμό, ανακρίθηκε από τις κυπριακές αρχές αλλά για την ώρα δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο. Δεν είναι ξεκάθαρη η ιδιότητα που είχε, καθώς στην Κύπρο μεταδόθηκε η πληροφορία ότι πρόκειται για προπονητή της αποστολής, ενώ εφημερίδα στην Σλοβενία έγραψε ότι ο φερόμενος ως δράστης του αδικήματος είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σάμπο της Σλοβενίας.

Από την Τρίτη (13/12) όλα τα μέλη της αποστολής της Σλοβενίας βρίσκονται πίσω στην χώρα τους. Η 25χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της σπουδάζει Πολιτικός Μηχανικός στο Μάριμπορ.

Διαβάστε ακόμη

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Αθλήτρια κατήγγειλε ότι τη βίασε ο προπονητής της - Τα έπιναν και μετά την οδήγησε στο δωμάτιο του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE